POLICA ZA KUPATILO FLEX, crna – Gel Lock Bin FLEX, black

Umbra

Gel Lock Bin FLEX, black

2.990,00 RSD

Ova polica za kupatilo i tuš kabinu ima skladište za vaše osnovne stvari za tuširanje (kupke, šampon i balzam, brijače i lufe). Naša patentirana tehnologija vam omogućava da aktivirajući vakuumsku zaptivku ekstremno dugo traje držanje koristeci sav svoj šampon. FLEX omogućava skladištenje velikih boca šampona i sapuna tako da možete maksimalno povećati količinu proizvoda koju možete da koristite. Drenažni držači (takođe integrisani) pomažu u održavanju police urednim.

  • Patentirana Gel-Lock tehnologija: naša patentirana Gel Lock tehnologija vam omogućava da aktivirajući vakuumsku zaptivku držanje traje duže
  • Organizator za kupatilo: dizajniran da organizuje osnovne stvari za tuširanje, ovaj ormarić za tuširanje ima mesta za šampon, regenerator, kupku, brijač, plus 2 kuke za kačenje lufa, krpa za pranje i još mnogo toga
  • Otporan na rđu i lako se čisti: ovaj stalak za kupatilo i tuš kabinu je otporn na rđu i može se ukloniti, napravljen je od izdržljive plastike koja je testirana na snagu i dugotrajna je.
  • Integrisano skladištenje i odvodnjavanje: FLEX Gel-Lock polica ima integrisane drenažne rupe koje omogućavaju da voda iscuri iz police, pomažući joj da ostane čista i suva.
  • Dimenzije: 9 x 33 x 11 cm
  • Težina: 0,540 kg
Šifra proizvoda: 1004001-040 Kategorija:
Brend

Materijal

Brend

Materijal

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

There are no reviews yet.